Miért a BGE?

Az üzleti életben tervezel karriert?

A BGE-n biztosan megtalálod, amit keresel, hiszen nálunk bármilyen típusú gazdasági képzésre jelentkezhetsz!

 

Miért válassz minket?

Itthon és külföldön is támogatunk
Akár állami ösztöndíjas hallgatóként tanulsz  nálunk, akár önköltségesként, nálunk megtalálod a számodra legmegfelelőbb támogatási lehetőséget. Fontos, hogy nemzetközi terepen is kipróbáld magad, ezért külföldi tanulmányaid során is segítünk.

Hangsúly a gyakorlaton
Több mint 100 vállalattal állunk aktív kapcsolatban, így biztos lehetsz abban, hogy a gyakorlatban is hasznosítható tudásra terszel szert a BGE-n. A képzés végére minden második hallgatónk rendelkezik állással, 80%-uk pedig a diplomaszerzés után két hónapon belül elhelyezkedik.

Színvonalas képzések idegen nyelven is
A hazai és a nemzetközi munkaerőpiacon is szeretnéd megállni a helyed? Több szakunkon jelentkezhetsz angol, német és/vagy francia nyelvű képzésre, sőt, akár kettős diplomát is szerezhetsz!

Számtalan networking lehetőség
Kapcsolatépítés nélkül nem érhetünk el sikereket. Ha minket választasz, rengeteg lehetőséged lesz, hogy új embereket ismerhess meg és barátokat szerezhess. Ki tudja, talán az egyik bulin találkozol leendő üzlettársaddal!

Tanulni élmény
Nálunk interaktív előadásokon, sok gyakorlati órán sajátíthatod el a legfrissebb információkat, és igyekszünk minél több digitális eszközt használni, hogy izgalmasabbá tegyük a tanulást.

 

A Budapesti Gazdasági Egyetem képzéseivel kapcsolatosan a kari Hallgatói Szolgáltatási Osztály munkatársai tudnak segíteni.

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar: hszo.kvik@uni-bge.hu, vagy telefonon
Külkereskedelmi Kar: hszo.kkk@uni-bge.hu, vagy telefonon
Pénzügyi és Számviteli Kar: hszo.pszk@uni-bge.hu, vagy telefonon
Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg: hszo.gkz@uni-bge.hu, vagy telefonon