Kollégiumok

A Budapesti Gazdasági Egyetem valamennyi kara rendelkezik kollégiummal, ahol állami ösztöndíjas és önköltséges hallgatók elhelyezésére is van lehetőség. A BGE kiemelt tehetséggondozási projektje keretében a kollégiumokban a szakkollégista hallgatók részére külön elhelyezést biztosít.


Külkereskedelmi Kar Kollégiuma 

(XVI. kerület Diósy Lajos utca 22-24.)

A Külkereskedelmi Kar összesen 236 fős Mátyásföldi Kollégiuma közvetlenül a kar épülete mellett, az Erzsébet-Ligetben, gyönyörű parkos környezetben helyezkedik el. A Kollégiumban 2 személyes, internettel és vizesblokkal ellátott szobák, valamint 4 apartman található. Emeletenként korszerű konyhák állnak a lakók rendelkezésére. A közvetlenül a Kollégium mellett található Erzsébetligeti Uszoda és sportpálya kiváló sportolási lehetőséget biztosít. 

Elérhetőségek és további információk:

+36 1 467 7800/382

+36 1 467 7800/385

A Kollégium honlapja

 

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar Kollégiuma

(XI. kerület, Laufenauer utca 1-7.)

A Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar összesen 300 fős kollégiumában szintenként húsz 4 ágyas szoba található. A Kollégium harmadik és negyedik emeletén modern számítógép termek állnak a hallgatók rendelkezésére, valamint az épületben konditerem is működik. 

Elérhetőségek és további információk:

+36 1 466 4855

A Kollégium honlapja

 

Pénzügyi és Számviteli Kar Kollégiuma

(XIV. kerület, Bagolyvár utca 6-10.)

A Pénzügyi és Számviteli Kar összesen 364 fős Bagolyvár Kollégiumában két- és háromágyas szobák állnak a hallgatók rendelkezésére. A kollégium a tanulási feltételek mellett igyekszik biztosítani tagjai széleskörű művelődését, testedzését, szabadidejük tartalmasabb eltöltését (Fészekrakó tábor leendő elsősöknek, Gulliver Kupa, Bagolyvár napok, Szintvetélkedők). 

Elérhetőségek és további információk:

+36 1 469 6679

A Kollégium honlapja

 

A kollégiumi felvételi eljárást, a kollégium térítési díját a BGE Hallgatói Követelményrendszere szabályozza.

 

A Budapesti Gazdasági Egyetem képzéseivel kapcsolatosan a kari Hallgatói Szolgáltatási Osztály munkatársai tudnak segíteni.

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar: hszo.kvik@uni-bge.hu, vagy telefonon
Külkereskedelmi Kar: hszo.kkk@uni-bge.hu, vagy telefonon
Pénzügyi és Számviteli Kar: hszo.pszk@uni-bge.hu, vagy telefonon