Miért a BGE?

Az üzleti életben tervezel karriert?

Akkor a legjobb helyen jársz. 2020-ban a BGE nem csupán a 4. legnépszerűbb hazai felsőoktatási intézmény: üzleti képzéseken nálunk tanul a legtöbb hallgató egész Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Karunk idén az első helyen áll az egyetemi népszerűségi listán, és másik két karunk, a Kereskedelemi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar és a Külkereskedelmi Kar is a TOP10-ben végzett! 

  

Miért válassz minket?

Itthon és külföldön is támogatunk
Állami ösztöndíjas és önköltséges hallgatóinkat is számos ösztöndíj lehetőséggel támogatjuk. Fontos, hogy nemzetközi terepen is kipróbáld magad, ezért külföldi tanulmányaid során is segítünk.

Hangsúly a gyakorlaton
Több mint 100 vállalattal állunk aktív kapcsolatban, így biztos lehetsz abban, hogy a gyakorlatban is hasznosítható tudásra teszel szert a BGE-n. A képzés végére minden második hallgatónk rendelkezik állással, 80%-uk pedig a diplomaszerzés után két hónapon belül elhelyezkedik.

Színvonalas képzések idegen nyelven is
A hazai és a nemzetközi munkaerőpiacon is szeretnéd megállni a helyed? Több szakunkon jelentkezhetsz angol, német és/vagy francia nyelvű képzésre, sőt, akár kettős diplomát is szerezhetsz!

Számtalan networking lehetőség
Kapcsolatépítés nélkül nem érhetünk el sikereket. Ha minket választasz, rengeteg lehetőséged lesz, hogy új embereket ismerhess meg és barátokat szerezhess. Ki tudja, talán az egyik bulin találkozol leendő üzlettársaddal!

Tanulni élmény
Nálunk interaktív előadásokon és sok-sok gyakorlati órán keresztül szerezhetsz naprakész tudást. Igyekszünk minél több digitális eszközt használni, hogy izgalmasabbá tegyük a tanulást.

 

A Budapesti Gazdasági Egyetem képzéseivel kapcsolatosan a kari Hallgatói Szolgáltatási Osztály munkatársai tudnak segíteni.

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar: hszo.kvik@uni-bge.hu, vagy telefonon
Külkereskedelmi Kar: hszo.kkk@uni-bge.hu, vagy telefonon
Pénzügyi és Számviteli Kar: hszo.pszk@uni-bge.hu, vagy telefonon